(1)

Vangittu kauneus

Hörbuch und E-Book


Rakkaus, joka piirtyi ikuisuuteen

Lucinda Rileyn Vangittu kauneus on taianomainen lukuromaani rakkaudesta, elÀmÀÀ mullistavista valinnoista ja kahden suvun yhteen kietoutuvista kohtaloista.

16-vuotias Brett Cooper saapuu rapistuvaan yorkshirelÀiskartanoon viettÀmÀÀn kesÀÀ sukulaistensa hoivissa. Sukulaisten, joita hÀn ei ole koskaan aiemmin tavannut. HÀn olisi mieluummin jossain aivan muualla, kunnes kartanon keittiöön astelee taloudenhoitajan tytÀr, lumoava Leah Thompson.

Nuorten herkÀstÀ rakkaustarinasta alkaa uskomaton matka, joka sinkauttaa Leahin supertÀhteyteen ja maailman muodin pÀÀkaupunkeihin. Brett luo uraa perheyrityksessÀ ja katsoo voimattomana vierestÀ, kun hÀnen isÀnsÀ kamppailee tuskallisten muistojensa kanssa. Paljastuessaan suvun tarkoin varjellut salaisuudet salpaavat hengen.

Lucinda Rileyn Vangittu kauneus henkii Yorkshiren nummimaisemien tummaa dramatiikkaa ja nopeasykkeisen New Yorkin suihkuseurapiirejÀ. Nyt ensimmÀistÀ kertaa suomeksi ilmestyvÀ romaani julkaistiin englanniksi alun perin vuonna 1998. TÀmÀn version on uudelleenkirjoittanut Rileyn poika Harry Whittaker.

Irlantilaissyntyinen Lucinda Riley (1965–2021) oli taiturimainen tarinankertoja, jonka teoksia on kÀÀnnetty jo lĂ€hes neljĂ€llekymmenelle kielelle ja myyty kymmeniĂ€ miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti. HĂ€net tunnetaan ympĂ€ri maailman huippusuosion saaneen SeitsemĂ€n sisarta -sarjan kirjailijana. LisĂ€ksi Rileyn romaaneista on suomennettu Keskiyön ruusu, Enkelipuu, Perhosten huone, Vaarallinen kirje, Oliivipuu, Italialainen tyttö, Orkideatarha, Auroran salaisuus, Kuolema sisĂ€oppilaitoksessa ja Valo ikkunassa.