(3396)

Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

Hörbuch und E-Book


Mestareiden tekijÀ

Mies F1-mestareiden takana kertoo tarinansa ja paljastaa menestyksen salaisuuden.

Mika HÀkkinen, Lewis Hamilton, Kimi RÀikkönen, Sebastian Vettel Aki Hintsa Voittamisen anatomia on ainutlaatuinen tarina F1-maailman huipulta, jossa suomalainen Aki Hintsa leipoo kuljettajista mestareita. Sittemmin kansainvÀliset huippujohtajat ovat ottaneet Hintsan opit kÀyttöönsÀ. Teos sisÀltÀÀ runsaasti ennen julkaisematonta tietoa formulamaailman kulissien takaa sekÀ Hintsan kokonaisvaltaisen toimintamallin, jota voivat omassa elÀmÀssÀÀn hyödyntÀÀ ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystÀ alkaa kysymyksellÀ: Kuka olet?

Aki Hintsa (1958 - 2016) työskenteli ennalta ehkÀisevÀÀn terveydenhuoltoon erikoistuneena lÀÀkÀrinÀ ja toimi 11 vuotta Formula 1:ssÀ varikkolÀÀkÀrinÀ ja valmentajana. Hintsa pyöritti myös GenevessÀ erikoisklinikkaa, jonka asiakkaita ovat kansainvÀliset huippujohtajat ja -urheilijat. Klinikan tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaisella ja yksilöllisellÀ tavalla asiakkaidensa henkistÀ ja fyysistÀ suorituskykyÀ sekÀ elÀmÀnlaatua. Hintsa työskenteli lÀhetyslÀÀkÀrinÀ Etiopiassa 1990-luvun lopulla.

Oskari Saari (s. 1975) on toimittaja, tuottaja ja tietokirjailija. Saari on Formula 1 -maailman rautainen asiantuntija, joka tunnetaan Suomessa F1-kilpailujen selostajana. Saaren teos Alkemisti Petteri Nykyn tarina oli ehdolla Vuoden urheilukirja 2011 -palkinnon saajaksi ja sai kilpailussa kunniamaininnan.


Sprecher*in: Aku Laitinen
Dauer: